Halo Kaskuser yang baik, Ikutan isi survey yuk di SINI
Jualan Laris Bersama KASKUS Jual Beli! Simak DI SINI
COD tetep masih bisa kok :) Cari tau dimari Gan!

Main Content

Kawasaki ninja 150R warna hijau
Kondisi Barang : Second
Harga : Rp. 23.000.000
Location : Jawa Barat
Pararunten agan-agan sadayana, abdi bade ngajual kawasaki ninja abdi warna hejo masih full orisinil tiasa di cek atanapi ditingalian heula, hargana mirah mung 23.000.000

Upami bade mangga kontak abdi di no hp 083822310494 just call only nu artina hoyong di telepon teu nembalan mun di sms, hatur nuhun sadayana agannnnn
×