alexa-tracking

Kursi Pijat Rovos Sofa Message Keren Harga Trend

Main Content

Kursi Pijat Rovos Sofa Massage Keren Harga Trend
Rp 25.000.000
GRATIS Ongkir
Lokasi : DKI Jakarta (Bisa COD)
Kondisi : Baru
Black Gold : 1
Cofee Black : 1
Cofee Beige : 1
Posted on : 24-07-2020 19:15
Terjual : 0 barang telah terjual
Dilihat : 1316 kali
Berat : 99999 gram
Last Sundul : 03 February 2021, 01:30:58 PM

Penjelasan Produk


Fitur saka kursi pijet Rovos R662L
• Sekawan gulung pijet ing pigura L-wangun.
Pijet bisa ditambahi pinggul.
• Tombol siji kanggo geser kanggo ngirit ruang.
• Gravitasi Zero.
• Program tekanan udara saka sirah lan gulu ing tangan lan sol.
• footrests ekstensif.
Pijet Pijet kanggo sikil.
• armrest disambungake ing mburi.
• Fungsi pemanasan.
Speaker Speaker Aktifake Bluetooth
Kaluwihan sing bisa dipikolehi yen sampeyan tuku produk saka PT Rovos Fit Indonesia:

Posisi Zero Gravitasi Zero. Ing posisi iki, kita bisa nyenengake pijet nalika ngrasakake sensasi kaya ing ruangan
Rega terjangkau, rega sing ditawakake paling istimewa dibandhingake produk sing padha karo fitur sing padha utawa luwih lengkap
gambar Kursi Rovos Fit Indonesia Ditampilake saka sisih
Mupangat sing bisa sampeyan entuk saka nggunakake Kursi Pijet

Kanggo terapi
Sakit Otot
Sirah getih
Ngredhakaké lemes
Postur sing luwih apik
Turu luwih apik
Nafas luwih apik
Nambah level energi saben dinane
Ngurangi tingkat stres

Rovos minangka Produsen melu bidang medis yaiku Kursi Pijet. Kualitas lan Dijamin kanthi rega ing ngisor rega pasar saiki, rovos nyedhiyakake macem-macem jinis kursi pijet kanggo kabutuhan pribadi, bisnis.
Gambar saka kursi pijet gaya Indonesia katon saka sisih mburi ing posisi siyaga
Spesifikasi kursi pijet rovos:
* jinis r662l
* Ukuran kursi 120 x 80 x 120 cm
* Bobot kursi 90kg
* voltase 220-240 volt.
* 170 daya watt.
* Frekuensi 50 - 60 hz
Kursi pijet Rovos R662L kasedhiya ing 3 warna: Ireng Emas, Cofe Black lan Cofee Beige
PT Rovos Fit Indonesia nyedhiyakake garansi unit 1 taun lan jaminan kasedhiyan bagean 3 taun.
Jaminan njamin ditrapake kanggo kabeh wilayah ing Indonesia.

Kanggo Jabodetabek freecharge sajrone wektu babar pisan, ing njaba Jabodetabek, biaya akomodasi kanggo teknisi mulih menyang Jakarta menyang tujuan, sing dijupuk saka pemilik barang.
Transaksi ing njaba pasar mung valid nalika nransfer dana menyang akun kanthi jeneng PT Rovos Fit Indonesia