profile picture
Loading...
meatcloud
Loading...
gan bisa tolong rakitin gaming pc (ga pake monitor, speaker, keyboard mouse, hdd, dvd rom or blueray) dengan budjet 5 jt maks..
kalo weekend+hari libur+hari nyante dijamin bakal dipakai game ampe 15 jam lebih sehari.

and tolong gan sesuai slogan ente yach

"DigiCore Xtreme is a distributor that specializes in serving PC Enthusiast and Hardcore Gamers alike. We offer a affordable selection of powerful desktop computers as well as an extensive selection of high end computer parts, PC mods accessories and gaming equipments.

Our goal is to provide the high-end PC user with nothing but the best hardware to get the job done. Whether your overclocking a new rig and are in need of some high speed RAM to get those precious extra MHz out of it, or you're a gamer who's trying to squeeze every possible frame per second out of the latest first person shooter, DigiCore Xtreme has the high quality hardware you need to pull it all off without breaking the bank! We also aren't forgetting about the mainstream computer user either.

DigiCore Xtreme offers a wide range of quality computer products that still offer good performance at a great price and are perfect for everyday computer users who don't need the fastest CPU or latest videocard to hit the market."



maaf gan walau budjet ane minim, ane udah banyak kecewa kalo beli pc, entah baru sehari dipake maen game langsung hyper transport sync flood error lah, blue screen lah...
kebetulan ane dapat rekomendasi dari kawan buat bli di ente...

oh ya skalian numpang nanya kalo kipas vga rusak blinya dimana yach??ane udah keliling m2m ga ada yang cocok buat his 5750 ane..

btw normal ga sih pc ane dah 2 tahun, x4-620, his 5750, msi 785gm, 4gb vgen, corsair 450w. pertama blinya sering banget hyper transport error kalo dipakai maen game (anehnya lebih sering pas maen game cupu macam dota 1, kalo battlefield bad company yang lebih berat malah agak jarang), tahun pertama ade ane bilang psu nya rusak, ane heran padahal udah merek bagus psunya trus diganti ma corsai 430w, sekarang tahun kedua malah pc sering mati2 gara2 vganya kepanasaran ga tau salah vga atau psu.
mang rata2 umur vga berapa tahun?