profile picture
Loading...
1angka3
Loading...

nett minimum?

itu teh atos nett minimum teh? teu tiasa di 2100k an?
btw eta baranna madein mana nya?
teras ngagaleuh na di toko mana eta barang?
biasanamah kan di na foto na teh sok nyertakeun kuitansi pembelianna..
punten pami seeur tataros teh